Как да изберем букмейкър?


Ако се чудите кой от стотиците букмейкъри от целият свят, които Ви предлагат най-примамливи неща да изберете,то несъмнено трябва да имате под ръка критерии, по които да бъдат оценявани.
 
10 фактора при избора на букмейкър:

1. Надеждност.

Трябва да обърнем внимание на следните неща: има ли откази за изплащане на печалби по някаква причина, изплаща ли букмейкъра печалбите според обявените коефициенти, има ли забавяния в плащанията и всякакви подобни случаи на проблеми при изплащане на печалби, начини на депозиране и теглене на пари, забавяния и откази, сигурност на информацията и други.

2. Репутация.

Какъв имидж има букмейкъра, как се оценява от клиентите, какви са рейтингите му в различни класации, как се оценява от институциите, какви награди за дейността си е получил, какви са отзивите като цяло за този букмейкър.

3. Обслужване.
ПЕЧЕЛИ ДЖОБНИТЕ СИ Пари  Бързо,  Лесно, Постоянно!  
ОНЛАЙН - ОТ ВКЪЩИ, ОТ РАБОТНОТО СИ МЯСТО, ОТ ТВОЯ КОМПЮТЪР или СМАРТФОН! 

Повечето големи букмейкъри предлагат много добро обслужване и поддържат връзка с клиентите си чрез телефон, e-mail, чат на живо, факс.

4. Финансова стабилност.

„Голям” или „малък”  букмейкър. Брой на клиентите на букмейкъра, годишен оборот, брой работещи, изплатени печалби, брой залози и други. 

5. Възможности за залагане.

Отделете време и се информирайте кой букмейкър предлага най-добри условия за залагане, разнообразни възможности за залагане и разнообразието от видове залози.

6. Коефициенти

Много важен фактор при избора на букмейкър, но бъдете сигурни, че няма букмейкър, който винаги да предлага най-добрите коефициенти за всички спортни събития. Затова, ако сте решили да залагате сериозно, независимо от сумите, задължително трябва да си откриете сметка при повече от един букмейкър. Не мислете, че по този начин ще залагате повече пари или ще губите повече, просто това е начинът винаги да имате най-добрите коефициенти, които се предлагат на пазара.

7. Минимален депозит, минимален и максимален залог, бонуси.

Също много важни фактори при избора на букмейкър.


8. Сайт на български език.

Все повече световни букмейкъри включват в сайтовете си версия на Български език.

9. Лиценз.

Тази информация е от голямо значение, защото сигурността на вашите пари е гарантирана.

10. Функционалност на сайта.


Сайта трябва да е лесен за навигация, бърз, сигурен и функционален.


ПЕЧЕЛИ ДЖОБНИТЕ СИ Пари  Бързо,  Лесно, Постоянно!  
ОНЛАЙН - ОТ ВКЪЩИ, ОТ РАБОТНОТО СИ МЯСТО, ОТ ТВОЯ КОМПЮТЪР или СМАРТФОН!